solicitar T-16


solicitar T-16


 

Què és la targeta T-16?

 

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de familia, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.

La targeta T-16 és gratuïta en la seva primera emissió i té un cost d’emissió de 35 € que serà repercutit a l’usuari en l’expedició del seu duplicat. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Per a la gestió i sol•licitud de la targeta T-16

Per a nens i nenes residents a municipis de la CORONA 1:

Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans.

Truqueu al telèfon 010 (consultar condicions del servei aquí) o adreceu-vos al amb.cat

L’horari d’atenció telefònica és de 8h a 22h de dilluns a divendres.

Per a nens i nenes residents a municipis de les CORONES 2, 3, 4, 5 i 6:

Contacteu amb l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà - AMTU

Truqueu al telèfon 900 901 416 (opció 1) o feu clic aquí

L’horari d’atenció telefònica és:

  • De dilluns a dijous: de 9.30h a 14h i de 15.30h a 18h
  • Divendres: de 9.30h a 14h

Si teniu alguna consulta o reclamació, podeu fer-nos-la a través de les següents adreces de contacte: