solicitar T-16


solicitar T-16


 

Què és la targeta T-16?

 

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de familia, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.

Per a nens i nenes residents en un dels 18 municipis de la 1a corona tarifària (T-16. Targeta de transport públic):

La targeta T-16 en el nou sistema T-mobilitat té un cost de 4,5 € en la seva primera emissió; en cas de demanar un duplicat, per pèrdua, mal estat (per causes imputables a l’usuari) o alguna altra causa, el cost és de 4,5 € en el sistema T-mobilitat i de 35 € en el sistema magnètic convencional. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Per a nens i nenes residents a municipis de les CORONES 2, 3, 4, 5 i 6:

La targeta T-16 és gratuïta en la seva primera emissió, i té un cost de 35 € si se’n demana un duplicat. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Per a la gestió i sol•licitud de la targeta T-16

Per a nens i nenes residents a municipis de la CORONA 1:

Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans.

Truca al telèfon 900 928 900 o consulta la resta de canals d’atenció que trobaràs al web T-mobilitat

L’horari d’atenció telefònica és de 7 a 23 h, els 365 dies de l’any.

Per a nens i nenes residents a municipis de les CORONES 2, 3, 4, 5 i 6:

Contacteu amb l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà - AMTU

Truqueu al telèfon 900 901 416 (opció 1) o feu clic aquí

L’horari d’atenció telefònica és:

  • De dilluns a divendres: de 9h a 14h

Si teniu alguna consulta o reclamació, podeu fer-nos-la a través de les següents adreces de contacte: