solicitar T-16


solicitar T-16


Com la podeu obtenir?

Per a nens i nenes residents a municipis de la ZONA 1 (Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans), adreceu-vos al amb.cat.


Per a tota la resta de municipis:

Heu d'emplenar el full de sol·licitud, disposar del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i, només en el cas de duplicats, fer un pagament de 35€ en concepte de cost d'emissió i gestió de la targeta. El pagament el podeu fer:

  1. Per Internet: al www.t-16.cat trobareu la sol·licitud de la targeta i les instruccions per tramitar-la. Podeu fer el pagament i la tramitació de la T-16 a través del web.
  2. Omplint l’imprès adjunt i dipositant-lo:
    1. En un centre d’atenció al client de la xarxa de transport públic: podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia1 del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer allà el pagament.
    2. En un estanc del vostre municipi: podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia1 del DNI/NIE/passaport/ llibre de família del nen o la nena i fer allà el pagament. L’usuari/a haurà de sol·licitar el tiquet de compra conforme ha realitzat el pagament.

El nen o la nena rebrà la targeta T-16 personalitzada al seu domicili per correu certificat en el transcurs de 30 dies computables a partir de la recepció i la confirmació de les dades de la sol·licitud.

La sol·licitud es pot tramitar 30 dies abans que el menor compleixi els 4 anys.

Per a les sol·licituds tramitades durant els mesos de juliol i agost el termini de lliurament de la targeta serà superior a l'habitual.

1 És obligatori lliurar fotocòpia (de les dues cares) del document DNI/NIE/ passaport. En el cas del llibre de família és obligatori lliurar fotocòpia de la 1a pàgina on apareix el número i de la pàgina on apareix el nom del nen/a.