solicitar T-16


solicitar T-16


Com la podeu obtenir?

Per a nens i nenes residents a municipis de la ZONA 1 (Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans), adreceu-vos al amb.cat.


Per a tota la resta de municipis:

Heu d'emplenar el full de sol·licitud, disposar del DNI/NIE/passaport/llibre de familia del nen o la nena i fer un pagament de 35€ en concepte de cost d'emissió i gestió de la targeta. Això ho podeu fer:

  • per Internet: a la web trobareu la sol·licitud de la targeta i les instruccions per tramitar-la. Podeu fer el pagament i la tramitació de la T-16 a través del web.
  • en un centre d'atenció al client de la xarxa de transport públic: podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport/llibre de familia del nen o la nena i fer allà el pagament.
  • en un estanc del vostre municipi: podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport/llibre de familia del nen o la nena i fer allà el pagament.

El nen o la nena rebrà al seu domicili per correu certificat la targeta T-16 personalitzada en el transcurs de 30 dies computables a partir de la recepció i confirmació de la sol·licitud.

Per a les sol·licituds tramitades durant els mesos de juliol i agost el termini de lliurament de la targeta serà superior a l'habitual.